Terug naar overzicht

Mercedes-Benz A-klasse 250 AMG Styling Panoramadak Burmester Sfeer verlichting Stoelverwarming

Verkocht

Mercedes-Benz A-klasse 250 AMG Styling Panoramadak Burmester Sfeer verlichting Stoelverwarming

Verkocht

6 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2018 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2018 Automaat 6 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
R606PH
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating (internationaal) 05-07-2018
APK vervaldatum 31-07-2026
Tellerstand 6 KM
Carrosserie Hatchback
Kleur Zwart
Bekleding Leder
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 1355 kg
Motorrijtuigenbelasting € 216 - 235 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1991 cc
Vermogen 165 kW / 224 PK

Overige

Accident avoidance system
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Anti blokkeer systeem
Bestuurdersairbag
Grootlicht-assistent
Navigatie-systeem full map + hard disk
Parkeer-assistent
Stuurhulp
Telefoonintegratie premium

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar.
Airco
Airco automatisch
Elektrische ramen voor
Elektrische ramen voor en achter
Lederen bekleding
Lederen interieur
Microvezel bekleding
Middenarmsteun voor
Stuurbekrachtiging
Voorstoelen verwarmd

Exterieur

Achterruitwisser
Buitenspiegel rechts
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale vergrendeling
Getint glas
Glazen schuifdak
Panoramadak
Park distance control
Sportvelgen

Infotainment

Navigatiesysteem
Radio cd speler
Radio-cd/mp3 speler
Stuurwiel multifunctioneel

Comfort

Cruise control
Regensensor

Veiligheid

Electronic stability program
Isofix bevestiging voor kinderzitjes

Beschrijving

De Mercedes Benz motoren van de nieuwe generatie A220 en A250 staan er om bekend veel grote kwaaltjes te hebben. Bij deze A250 is er daarom een nieuw motor blok geplaatst ter waarde van 11,700,- euro. De kilometer stand van het motorblok betreft 6 km van het chassis/ versnellingsbak betreft 54,400km.

Deze Schitterende Mercedes-Benz word afgeleverd met een onderhoudsbeurt en een Ceramische coating ter waarde van €800,-.

Mercedes-rijders houden niet van compromissen, stellen hoge eisen aan techniek, comfort en prestaties. ‘The best or nothing', is de kreet. En dat merk je aan deze A-klasse. AMG-styling vertegenwoordigt de overtreffende trap in smaakvolle sportiviteit. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. Elke rit in deze Mercedes-Benz A-klasse heeft een tikje meer, dankzij het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De elektronische systemen in deze Mercedes-Benz helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Een onopgemerkte tegenligger bij het afslaan wordt automatisch ‘gezien' door de ingebouwde kruisend verkeer detectie. Het systeem waarschuwt dan voor een mogelijke aanrijding. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z'n baas dankzij de keyless start. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels.

U geniet nog meer van het rijden met uw Mercedes-Benz omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mercedes-Benz. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Een aanrijding met een andere weggebruiker die zich in uw dode hoek bevindt, heeft meestal ernstige gevolgen, zeker bij kwetsbare verkeersdeelnemers. De actieve dodehoekdetectie helpt dit risico sterk te verkleinen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Even bellen voor een afspraak en deze Mercedes-Benz staat voor u klaar!

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.
Mogelijk gemaakt door Mobilox