IMPORTSERVICES

RISICO’S

Wat zijn de risico’s van het importeren?
Het importeren van een auto als particulier kan veel risico’s met zich meebrengen. Zijn de documenten wel compleet? Hoe is de historie van de auto en klopt die wel? Dit zijn een aantal vragen die zeker beantwoord moeten worden voordat u overgaat tot het importeren van een auto. Wij, Lok Automotive, kunnen u daarmee helpen. Hebben contact met toonaangevende merkdealers in het buitenland en zijn de Engelse taal machtig. Wij kunnen u heel goed helpen met het importeren van uw droomauto. Maar wat kost het importeren van een auto?

KOSTEN

Wat kost het importeren van een auto?
Voor het importeren van een auto is geen vaste prijs te noemen. Per auto kunnen de kosten uiteenlopen. Dit komt vooral door de nieuwprijs, co2 uitstoot en huidige staat. Daarom maken wij altijd van tevoren een kostenplaatje op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

KWALITEIT

Hoe is de kwaliteit van de Duitse auto’s?
De kwaliteit auto’s die wij vooral in Duitsland of België kopen zijn vaak top. Dit komt omdat wij vooral met merkdealers werken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de onderhoudshistorie compleet is en de kilometers origineel. Uw droomauto is over de grens te vinden. Interesse in onze importservice? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Import
Mogelijk gemaakt door Mobilox